09 januari 2009

Äntligen Fredag.


Nu ä det fredag och denna syn har ja längtat efter hela dagen. Den största anledningen till att ja lägger ut denna bilden ä för att eventuellt kunna "reta" en person till en kommentar.

Skulle kunna tänka mig att en viss liten storasyster har nåt att säga om ölsorten då hon faktiskt är en finsmakare och ja trodde vid ett tillfälle när ja råkade uttalade en ölsort fel att hon skulle dräpa mig.

Ja ä inte speciellt rädd för min storasyrra men det finns vissa gånger som man faktiskt vart lite orolig som t.e.x när pankakor, stekpanna smörpaket och hela dreten hamnade i slasken så ja trodde att hela köket exploderade.
Det går inte att använda Bregott i en gjutjärnspanna syrran :)

Det var nästan lika hemskt som när min mor sa Järnspikar, då va det fan inte kul, då va det allvar lixom.


Skål på er.

7 kommentarer:

  1. Ja, akta dej Du så jag inte utbrister "JÄRNSPIKAR" Men vad i hela friden är det Du har i glaset

    Ulla

    SvaraRadera
  2. Det är öl köpt i Tyskland och den ä väl inte den godaste men den rinner ned lätt och det finns inte ett skit du kan göra åt det mamma för ja ä långt över 18 haha.

    SvaraRadera
  3. Hödu!
    Man är lite less på att sälja en svensk sort som borde uttalas med svenskt uttal och inte med Italienskt. Det tycker man ju att ens stora lillebror borde kunna...
    Sen var det inte bregott som faktiskt går att steka mycket bra i. Det var nåt annat gojs som gammelmormor hade på smörgås bara men det var en viss lillebror som väldigt gärna ville ha pannkaka så då fick man ju offra sig.
    Jag får väl köpa dig lite ordentlig öl när vi ses nästa gång. Det går ju inte att du dricker sån blaskig smörja. ; ) Puss puss

    SvaraRadera
  4. Höba,

    tjacka lite vettig bira! Det där är väl nån sån dära smugglarsaft som smakar mest krusbär. Tycker din syrra borde ha tapperhetsmedalj ;-)Kan inte vara lätt att behöva ta hand om sin hårdrockarnörd till lillebror

    SvaraRadera
  5. Hehe misstänkte att det inlägget skulle få fart på storasysters fingrar ganska snabbt :) Vet inte om detta räknas som reklam men för er som inget fattar nu så pratar vi om Sofiero som ja uttalade med en väldigt Italiensk klang som ja själv blev väldigt stolt över när ja sa det. Så klart hann min mor "datanörden Ulla" före med kommentaren. Ser att det kommit in en annonym kommentar utan namn, kan inte va nån annan än ett riktigt Fordfreak från närke det haha. Ja ska fixa lack till din motorlösa Ford :)

    SvaraRadera
  6. Du lackera mera...tycker om dig redan. :)

    SvaraRadera
  7. Haha WFT please signera era inlägg vill ha nån att skälla på om ja behöver :)

    SvaraRadera